Reflex Nutrition 100% Native Whey 1,8 kg + Albion Magnesium 90 kapslí ZDARMA
Kód: GF_1684Detailní popis produktu
100% Native Whey - informace výrobce Reflex Nutrition
Hlavní benefity produktu:
- 100% proteinu je získáno šetrně přímo z čerstvého mléka pocházejícího od krav z kontrolovaných evropských chovů živících se výhradně travou, pasterizováno jednou = maximální možná účinnost a čistota
- 80 g bílkoviny na 100g!
- Vysoce kvalitní bílkovina - přes 6g BCAA na 1 dávku (35g) - nejvyšší obsah esenciálních aminokyselin
- Obsah čtvrté generace přátelských bakterií DUOLAC®
- Kvalita a parametry velice blízké lidskému mléku
- Bez nečistot, které obsahuje běžný syrovátkový protein
- Čistá a přirozená chuť
100% Native Whey představuje absolutní špičku mezi proteiny - díky použité nativní technologii se s ním běžné syrovátkové proteiny, kdy je bílkovina získávána ze syrovátky, tedy druhotného produktu a nikoli přímo z mléka, nemůžou vůbec rovnat!
Syrovátkový protein je ze všech proteinů pro tělo zdaleka nejhodnotnější, avšak rozdílné způsoby zpracování vedou k velmi odlišným typům těchto proteinů co se týče složení, nečistot a chuti. A zde pouze nativní technologie dokáže garantovat parametry co nejvíce podobné původnímu přírodní podobě syrovátkových molekul obsažených v čerstvém mléce. Molekuly jsou totiž z mléka přímo extrahovány, čímž nedochází k jejich poškození, jak je tomu u běžné výroby. Výhodou je také jedna pasterizace - běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturaci proteinových molekul). Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.
Vyšší obsah aminokyselin
Způsob zpracování se samozřejmě projeví na obsahu aminokyselin - 100% Native Whey obsahuje ve srovnání s klasicky vyrobeným syrovátkovým proteinem až o 16% více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40% více cystinu.
Přátelské bakterie DUOLAC®
Probiotika jsou svým účinkem těsně spojená s funkcí zažívacího traktu a tedy i vstřebáváním přijímaných živin. Pokud jsou však nesprávně skladována, podstatně se to projeví na jejich účinnosti. Firma Cell Biotech proto přišla s patentovanou, nyní už čtvrtou generací přátelských bakterií DUOLAC® (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Lactis a Lactobacillus Rhamnosus) uchováváných pomocí speciální chladící technologie, peptidů a polysacharidů, které bakteriím dodávají trvalou stabilitu a zajišťují, že se jich drtivá většina dostane do zažívacího traktu živých a v dobrém stavu.
Potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce.
Nutriční informace
Výživové údaje
|
100 g
|
35 g*
|
Energetická hodnota
|
1513 kJ / 356 kcal
|
529 kJ / 125 kcal
|
Tuky
Z toho nasycené mastné kyseliny |
1,0 g
0,6 g |
<0,5 g
0,2 g |
Sacharidy
Z toho cukry |
6,1 g
2,2 g |
2,1 g
0,8 g |
Vláknina
|
1,5 g
|
0,5 g
|
Bílkoviny
|
80 g
|
28 g
|
Sůl
|
0,45 g
|
0,16 g
|
Bifidobacterium Bifidum
|
600 000 000 KTJ
|
210 000 000 KTJ
|
Lactobacillus Rhamnosus
|
600 000 000 KTJ
|
210 000 000 KTJ
|
Lactobacillus Acidophilus
|
600 000 000 KTJ
|
210 000 000 KTJ
|
Profil esenciálních aminokyselin:
|
|
|
Leucin
|
11717 mg
|
|
Isoleucin
|
5320 mg
|
|
Valin
|
5378 mg
|
|
Lysin
|
9200 mg
|
|
Methionin
|
2394 mg
|
|
Phenylalanin
|
3847 mg
|
|
Threonin
|
4850 mg
|
|
Tryptofan
|
2108 mg
|
|
Profil podmíněně esenciálních aminokyselin:
|
|
|
Arginin
|
2677 mg
|
|
Cystin
|
2468 mg
|
|
Kyselina glutamová
|
17652 mg
|
|
Histidin
|
2153 mg
|
|
Prolin
|
5701 mg
|
|
Tyrosin
|
3888 mg
|
|
Profil neesenciálních aminokyselin:
|
|
|
Alanin
|
4322 mg
|
|
Kyselina asparagová
|
10268 mg
|
|
Glycin
|
1801 mg
|
|
Serin
|
4477 mg
|
|
KTJ – Kolonie tvořící jednotky v době výroby.
Doporučené použití
Distribuce | EU |
Dávkování | rozmíchejte 35 g (přibližně 1 zarovnaná 60 ml odměrka) s 250 ml vody nebo v shakeru nebo mixéru. Pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka. Konzumujte 2-3 dávky denně. |
Balení | 1,8 kg |
Rozměry obalu (cm) | 30x20x20 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Syrovátkové / whey protein |
---|---|
Balení: | 1,8kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.